Dušená husí krev na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 8.7 mg
- Draslík 52.5 mg
- Vláknina 1189.6 mg
- Vitamín A 1189.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rohlíky nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, česnek jemně rozdrtíme.
-
2
V míse promícháme rohlíky s krví, solí, pepřem, majoránkou a česnekem.
-
3
Na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, přidáme krev s rohlíky a za častého míchání dusíme, až má krev barvu jelítkového prejtu.