Zvěřinové karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Srnčí plec
  • 250 g Vepřová plec
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Rohlíky bílé
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 dl Mléko polotučné
  • 0.13 dl Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 507 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 136 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 282.5 mg
  • Draslík 573.4 mg
  • Vláknina 2851.5 mg
  • Vitamín A 2851.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.

  • 2

    Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.

Komentáře k receptu