Dvoubarevná pečínka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1093 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 88.5 mg
- Draslík 574 mg
- Vláknina 1752.5 mg
- Vitamín A 1752.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou plec vcelku osolíme, okmínujeme a spolu s uzeným masem vložíme do sádlem vymazané remosky. Maso obložíme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a neoloupanými, omytými hlavičkami česneku, které jsme překrojili napříč. Nakonec vše zakapeme vodou.
-
2
Pokrm pečeme do změknutí masa, během pečení maso podléváme horkou vodou.
-
3
Na talíře rozdělíme oba druhy masa a ihned podáváme.