Zabíjačková delikatesa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 881 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 60 g
- Sodík 32 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 7.8 mg
- Vláknina 355.7 mg
- Vitamín A 355.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jelítka a jitrnici vymačkáme, přidáme pokrájené škvarky, česnek a strouhanku.
-
2
Směs dle chuti okořeníme a řádně promícháme.
-
3
Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.