Černé olivy s fenyklem a novým kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1286 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 144 g
- Sodík 1946 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 67.5 mg
- Vláknina 8987.3 mg
- Vitamín A 8987.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 4.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Černé olivy propláchneme a necháme okapat. Potom je navrstvíme do velké kameninové nebo skleněné nádoby a každou vrstvu prosypeme fenyklem a nadrceným novým kořením. Přidáme bobkové listy a přilijeme podle potřeby tolik oleje, aby olivy byly ponořené.
-
2
Necháme na chladném místě 3-4 týdny.