Zeleninové lečo s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 37 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 404.4 mg
- Vláknina 4689.5 mg
- Vitamín A 4689.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 84.2 mg
- Vitamín E 11.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a spolu s rajčaty a jadřinců zbavené papriky, nakrájíme na tenké plátky. Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm dozlatova osmahneme cibuli, potom přidáme rajčata a papriky. Zeleninu osolíme, opepříme,ve vlastní šťávě podusíme do měkka.
-
2
Vejce rozkvedláme, vlijeme do pánve a za občasného míchání, necháme srazit vejce.
-
3
Lečo rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře a podáváme.