Salát z kysaného zelí a bílého zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 15 g
- Sodík 231 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 298 mg
- Vláknina 5298.8 mg
- Vitamín A 5298.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bílé hlávkové zelí očistíme, drobně nakrájíme. Dáme do vhodné misky, kam přidáme drobně nakrájenou cibuli a scezené a nakrájené kysané zelí. Vše pokapeme olejem, ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme.
-
2
Salát přelijeme jogurtem, ještě jednou promícháme.
-
3
Podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme drobně nasekanou celerovou natí a podáváme.