Nudle s hovězím masem a černou omáčkou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 150 g Fazolové lusky zelené
  • 500 g Hovězí kýta
  • 450 g Tagliatelle
  • 60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 20 ml Víno rýžové japonské - Mirin
  • 60 ml Fazolová černá omáčka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 820 kcal
  • Sacharidy 90 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 541.2 mg
  • Vláknina 3099.8 mg
  • Vitamín A 3099.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na jemno. Fazolky opláchneme a necháme okapat.

  • 2

    Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. 2/3 oleje rozpálíme a osmažíme na něm maso, to poté vyjmeme a dáme stranou. Dolijeme zbytek oleje, přidáme česnek a cibuli a smažíme 3 minuty, poté přilijeme omáčku z černých fazolí, mirina a fazolky. Smažíme 3 minuty.Do omáčky zamícháme vařené nudle a maso. Osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu