Dip z rajčat a koňaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 165 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 6 g
- Sodík 42 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 6.8 mg
- Draslík 1354.9 mg
- Vláknina 13999 mg
- Vitamín A 13999 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme a zbavíme slupky, dužinu nakrájíme na malé kousky.
-
2
Najemno nasekáme omytý estragon a kerblík.
-
3
V míse smícháme hořčici, dle chuti šťávu z citronu, koňak, smetanu a tabasco, přimícháme připravená rajčata, kerblík a estragon. Necháme krátce vychladnout a můžeme servírovat.