Pečená zelenina s kozím sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr kozí
  • 1 ks Cuketa
  • 1 ks Lilek
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Čekanka
  • 1 ks Tymián čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 dl Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 257 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 29.6 mg
  • Draslík 436.1 mg
  • Vláknina 10427.2 mg
  • Vitamín A 10427.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 92.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na libovolné tvary. Např. cuketu a lilek na plátky, papriku na kostičky a čekanku na čtvrtiny.

  • 2

    Zeleninu proložíme plátky česneku, ochutíme solí a pepřem. V pánvi rozpálíme olej a zeleninovou směs opečeme.

  • 3

    Rozdělíme na talíře a poklademe malými kostičkami kozího sýru. Dozdobíme snítkou tymiánu, zakápneme olivovým olejem a podáváme.

Komentáře k receptu