Pečená zelenina s kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 27 g
- Sodík 257 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 29.6 mg
- Draslík 436.1 mg
- Vláknina 10427.2 mg
- Vitamín A 10427.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 92.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na libovolné tvary. Např. cuketu a lilek na plátky, papriku na kostičky a čekanku na čtvrtiny.
-
2
Zeleninu proložíme plátky česneku, ochutíme solí a pepřem. V pánvi rozpálíme olej a zeleninovou směs opečeme.
-
3
Rozdělíme na talíře a poklademe malými kostičkami kozího sýru. Dozdobíme snítkou tymiánu, zakápneme olivovým olejem a podáváme.