Dip z jahod
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 1 g
- Sodík 48 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 358.5 mg
- Vláknina 9248.7 mg
- Vitamín A 9248.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 102.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve omyjeme a lístků zbavíme jahody, které nakrájíme na malé kousky. Smícháme s cukrem a důkladně promačkáme, nakonec přimícháme koriandr, černý pepř a zázvor.
-
2
Směs přendáme do hrnce a zhruba 2 minuty prohříváme, necháme vychladnout, smícháme s rozdrceným zeleným pepřem a opět krátce prohřejeme.
-
3
Dip odstavíme a promícháme s koňakem.