Dušené plátky jehněčího s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1058 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 74 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 266.7 mg
- Draslík 706.6 mg
- Vláknina 8447.7 mg
- Vitamín A 8447.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3172.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na plátky a ve velkém kastrole osmažíme na oleji z obou stran dozlatova. Poté maso osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a posypeme drobně posekaným oreganem. Maso pod poklicí dusíme, až je měkké.
-
2
Jako přílohu volíme brambory uvařené ve slupce.