Bramborák z chleba

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Slanina vepřová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 8 stroužek Česnek
  • 3 dl Hovězí vývar základní
  • 40 dkg Chléb konzumní
  • 1 hrnek Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 761 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 425 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 132.9 mg
  • Draslík 241 mg
  • Vláknina 4474.9 mg
  • Vitamín A 4474.9 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Namočíme nakrájený chléb do vývaru, slijeme přebytečný vývar, přidáme ostatní suroviny a smícháme. Z těsta tvarujeme placky, které poté smažíme na pánvi na oleji.

  • 2

    Bramboráky osušíme papírovým ubrouskem a podáváme.

Komentáře k receptu