Bramborák z chleba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 761 kcal
- Sacharidy 88 g
- Tuky 37 g
- Sodík 425 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 132.9 mg
- Draslík 241 mg
- Vláknina 4474.9 mg
- Vitamín A 4474.9 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Namočíme nakrájený chléb do vývaru, slijeme přebytečný vývar, přidáme ostatní suroviny a smícháme. Z těsta tvarujeme placky, které poté smažíme na pánvi na oleji.
-
2
Bramboráky osušíme papírovým ubrouskem a podáváme.