Asijské nudle s pastou
Suroviny
- 10 g Pórek
- 80 g Vepřová panenka
- 40 g Ředkev bílá
- 120 g Nudle vaječné
- 40 g Ořechová pasta
- 40 g Sezamová semínka černá
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 1 ks Mrkev kořen
- 2 špetka Pepř černý mletý
- 2 l Voda pitná
- 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
- 1 polévková lžíce Ořechový olej
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 587 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 26 g
- Sodík 526 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 519.9 mg
- Vláknina 14133 mg
- Vitamín A 14133 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev spolu s bílou ředkví očistíme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Pórek omyjeme, nakrájíme na úhledná kolečka a maso na tenké nudličky. Nudle uvaříme podle návodu na sáčku. Scedíme je, necháme důkladně přes síto okapat a necháme k dalšímu použití.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej, přidáme připravené maso, které chvilku restujeme. Potom přidáme ředkev, mrkev a restujeme doměkka. Do pánve přimícháme ořechovou pastu, sezamová semínka, vše dobře promícháme. Nakonec vmícháme ústřicovou omáčku, pórek a nudle. Mícháním všechny suroviny dobře zahřejeme, dochutíme solí, pepřem a stáhneme z ohně.
-
3
Hotové jídlo rozdělíme na jednotlivé porce a ihned podáváme.