Zajíc na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1349 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 192 mg
- Draslík 1331.9 mg
- Vláknina 6750 mg
- Vitamín A 6750 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno.
-
2
V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přiložíme porce zajíce, posypeme větším množstvím kmínu, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
-
3
Porce masa rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme kmínovým výpekem.