Nádivka do pečené kachny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1137 kcal
  • Sacharidy 134 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 480 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 785 mg
  • Draslík 317.1 mg
  • Vláknina 1086 mg
  • Vitamín A 1086 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.6 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce metlou ušleháme do pěny, přilijeme mléko, tekuté máslo a přidáme sůl a koření.

  • 2

    Žemle nakrájíme na kostky, polijeme je směsí a necháme ji za občasného míchání vsáknout.

  • 3

    Nádivkou plníme břišní dutinu kachny a zašijeme.

Komentáře k receptu