Karbanátky pohankové
Suroviny
- 200 g Pohanka
- 100 g Chilli koření mleté
- 11.11 ml Olej rostlinný
- 1 ks Cibule
- 4 ks Vejce slepičí
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 špetka Kmín celý
- 1 špetka Majoránka
- 1 špetka Podravka
- 4 stroužek Česnek
- 1 balení Sójové plátky
- 1 polévková lžíce Strouhanka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 15 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 854.1 mg
- Vláknina 11259.1 mg
- Vitamín A 11259.1 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 8.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
5 minut vaříme pohanku, sójové plátky vaříme 15 minut ve vodě s masoxem a troškou soli. Po uvaření vymačkáme všechnu přebytečnou vodu a po zchladnutí vše umeleme na masovém strojku.
-
2
Přidáme sýr, koření, vejce a trochu strouhanky.
-
3
Tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a smažíme dozlatova na pánvi.
-
4
Poté ihned podáváme.