Krabí maso s bambusem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1321 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 119.8 mg
- Draslík 1457 mg
- Vláknina 10300 mg
- Vitamín A 10300 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36 mg
- Vitamín E 3.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné krabí maso nadrobno nakrájíme a promícháme s bílkem, škrobem rozmíchaným s trochou vody a se solí. Smažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a necháme okapat.
-
2
Do pánve vložíme bambusové výhonky a pórek, obojí nakrájené na plátky. Zalijeme trochou vývaru a po chvíli přidáme měkké maso. Ochutíme vínem, wei-su, solí a zahustíme zbylým škrobem rozmíchaný s trochou vody.