Švýcarský sýrový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 921 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 73 g
- Sodík 387 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 668.2 mg
- Draslík 589.3 mg
- Vláknina 2958.5 mg
- Vitamín A 2958.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýr nastrouháme nahrubo a přidáme nadrobno nasekaná vejce, která jsme předem uvařili natvrdo.
-
2
Zalijeme smetanou ochucenou solí, křenem, hořčicí, cukrem a pepřem. Vše lehce promícháme.
-
3
Při podávání obložíme každou porci čtvrtkami osolených a opepřených rajčat a ozdobíme snítkou petrželové natě.