Sýr v sýru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 28 g
- Sodík 2057 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 42.6 mg
- Draslík 116.4 mg
- Vláknina 5854.9 mg
- Vitamín A 5854.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hermelín naplocho rozkrojíme a u obou polovin vydlabeme středy, které rozetřeme s taveným sýrem, máslem, hořčicí a kořením.
-
2
K rozetřené směsi vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nastrouhanou okurku. Vše dobře promícháme.
-
3
Připravenou směs vložíme mezi poloviny Hermelínu, sýr zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet.
-
4
Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.