Golden salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Vegeta
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 3 ks Cibule
  • 4 ks Jablka
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 515 kcal
  • Sacharidy 105 g
  • Tuky 526 g
  • Sodík 8421 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 88 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 1065.3 mg
  • Vláknina 53444.5 mg
  • Vitamín A 53444.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve slané vodě povaříme nakrájenou mrkev a celer na kostičky, poté scedíme.

  • 2

    V okurkovém nálevu krátce povaříme nakrájenou cibuli. Okurky a jablka nakrájíme na kostičky.

  • 3

    Smícháme uvařenou mrkev, celer a cibuli s nakrájenými jablky a okurkami.

  • 4

    Přidáme špetku vegety, pepře, soli, pár kapek oleje a lžíci okurkového nálevu.

Komentáře k receptu