Mleté hovězí maso v listovém těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1249 kcal
- Sacharidy 119 g
- Tuky 51 g
- Sodík 1798 mg
- Bílkoviny 74 g
- Uhlovodany 83 g
- Cholesterol 307.7 mg
- Draslík 1055.4 mg
- Vláknina 11308 mg
- Vitamín A 11308 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.
-
2
Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.
-
3
Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.
-
4
Upečené roládky si namáčíme do kečupu.