Úhoř pečený na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 789 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 75 g
- Sodík 243 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 126.8 mg
- Draslík 227.6 mg
- Vláknina 3373.4 mg
- Vitamín A 3373.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a omytého úhoře nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a pokapeme olejem.
-
2
Kousky ryby napichujeme na jehly střídavě s plátky slaniny, oloupané cibule a omytých rajčat.
-
3
Špízy potřeme olejem a pečeme na roštu v troubě po všech stranách 10-15 minut.