Kečup po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 32 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 141.1 mg
- Vláknina 1909.2 mg
- Vitamín A 1909.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata oloupeme, nakrájíme a necháme vařit společně s rozemletou cibulí, česnekem a feferonkou. Přidáme morkové kosti, všechno koření a sůl. Vaříme až směs zhoustne na pastu. Poté vyjmeme kosti. Kečup naplníme do sklenic a uzavřeme.