Kečup po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Rajčata
  • 200 g Kosti hovězí morkové
  • 0.5 kávová lžička Hřebíček
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 314 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 43 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 141.1 mg
  • Vláknina 1909.2 mg
  • Vitamín A 1909.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata oloupeme, nakrájíme a necháme vařit společně s rozemletou cibulí, česnekem a feferonkou. Přidáme morkové kosti, všechno koření a sůl. Vaříme až směs zhoustne na pastu. Poté vyjmeme kosti. Kečup naplníme do sklenic a uzavřeme.

Komentáře k receptu