Zeleninové čatní s octem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 615 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 400 g Cukr moučkový
  • 400 g Paprika červená
  • 8 ks Cibule
  • 0.5 l Ocet vinný
  • 3 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Skořice mletá
  • 2 polévková lžíce Hřebíček
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 550 kcal
  • Sacharidy 130 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1481 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 130 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 774.5 mg
  • Vláknina 15641 mg
  • Vitamín A 15641 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 157.2 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme, důkladně prosypeme solí a necháme odpočinout do druhého dne.

  • 2

    Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a na mírném ohni zvolna vaříme cca 10 hodin. Necháme vychladnout, vlijeme do sklenic a uzavřeme.

Komentáře k receptu