Velikonoční nádivka se zelenou paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 7 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 113.3 mg
- Vláknina 2410.1 mg
- Vitamín A 2410.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky očistíme a nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, salám na tenké nudličky, pažitku nasekáme nadrobno. Vše smícháme v míse spolu s mletou paprikou, pepřem a solí a řádně promícháme.