Míchaná vejce po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 2 ks Cibule
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 0.09 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 224 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 491.2 mg
  • Draslík 263.8 mg
  • Vláknina 2130.5 mg
  • Vitamín A 2130.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném másle osmahneme dozlatova. Vejce rozšleháme se solí, zázvorem a jemně nasekanými feferonkami. Vlijeme na cibulku a mícháme do zhoustnutí.

  • 2

    Hotová vejce posypeme nadrobno nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu