Rybí filé na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 12 g
- Sodík 585 mg
- Bílkoviny 76 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 178.9 mg
- Vláknina 5312.5 mg
- Vitamín A 5312.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle osmažíme nasekanou cibuli dorůžova, přidáme papriku a krátce orestujeme.
-
2
Porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na cibulový základ. Dusíme na mírném ohni asi 15 minut, až je ryba měkká a šťáva povařená.