Karbanátky Lindström

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Maso mleté - mix
  • 6.67 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 3 polévková lžíce Červená řepa
  • 2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 536 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 424 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 383.5 mg
  • Draslík 141.9 mg
  • Vláknina 2523.8 mg
  • Vitamín A 2523.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme hovězí maso, žloutky, worcester, cibuli nadrobno, červenou řepu nadrobno, sůl, pepř, kapary a pažitku, nasekané,

  • 2

    když je hmota moc hustá přilijeme smetanu.

  • 3

    Tvarujeme karbanátky a pečeme na oleji a troše másla, 3 minuty z každé strany.

  • 4

    Můžeme péct i v troubě na 15 minut.

Komentáře k receptu