Kajducká polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 100 g Klobása uzená
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 50 g Petržel kudrnka
  • 8 g Sůl
  • 50 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rohlíky bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 790 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 393.3 mg
  • Vláknina 6669.5 mg
  • Vitamín A 6669.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nadrobno, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky a papriku. Krátce osmažíme, podlijeme vodou a 10 minut dusíme.

  • 2

    Přidáme rohlík nakrájený na kostičky a vaříme, dokud brambory nezměknou. Dolijeme vodu, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, osolíme a ještě pár minut povaříme.

  • 3

    Podáváme s nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu