Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 499 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 352.7 mg
- Vláknina 3678.1 mg
- Vitamín A 3678.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ryzce očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
-
2
Maso osmažíme na oleji, vyjmeme a do oleje vložíme všechny suroviny, přilijeme vývar, vrátíme plátky a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.