Kančí krkovice na grilu
Suroviny
- 600 g Kančí maso
- 100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 50 ml Olej rostlinný
- 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 kávová lžička Petržel - nať
- 1 kávová lžička Libeček
- 1 ks Cibule
- 4 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Omáčka sójová
- 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 15 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 49.8 mg
- Vláknina 934.6 mg
- Vitamín A 934.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
-
2
Marinované maso ugrilujeme.
-
3
Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.