Kančí krkovice na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 600 g Kančí maso
  • 100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Libeček
  • 1 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 49.8 mg
  • Vláknina 934.6 mg
  • Vitamín A 934.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.

  • 2

    Marinované maso ugrilujeme.

  • 3

    Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.

Komentáře k receptu