Filé se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 200 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Koření grilovací
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 405 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 1010 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 107.7 mg
  • Draslík 170.7 mg
  • Vláknina 8250 mg
  • Vitamín A 8250 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Částečně rozmrazíme rybí filé a zeleninu. Filé osolíme a okořeníme.

  • 2

    Misku na zapékání vymažeme máslem a poskládáme filé, které posypeme zeleninou a strouhaným sýrem.

  • 3

    Dáme zapéct na půl hodiny při 180 stupních.

Komentáře k receptu