Kebab z jelení kýty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 301 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 9 g
- Sodík 813 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 117 mg
- Draslík 642.3 mg
- Vláknina 1007.5 mg
- Vitamín A 1007.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jelení kýtu nakrájíme na kostky, v míse promícháme s jogurtem, jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, olejem, chilli kořením, solí a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny marinovat.
-
2
Marinované maso napícháme na jehly a ugrilujeme. Podáváme teplé.