Palačinky plněné srnčím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Pórek
  • 200 g Vepřová plec
  • 300 g Srnčí plec
  • 100 g Mouka pšeničná hladká
  • 60 ml Olej rostlinný
  • 60 ml Olej rostlinný
  • 185 ml Mléko polotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 5 polévková lžíce Strouhanka
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 797 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 414 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 426.9 mg
  • Draslík 534.8 mg
  • Vláknina 1491.1 mg
  • Vitamín A 1491.1 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 4.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí a vepřovou plec nakrájíme a umeleme, přimícháme jemně nakrájený pórek, vejce, sůl a pepř, dobře promícháme. Hmotu natřeme na usmažené palačinky, zavineme, obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.

  • 2

    Palačinkové těsto připravíme rozmícháním vejce v mléce, přidáme sůl a postupně zašleháváme mouku. Na malém množství oleje smažíme bledé palačinky.

Komentáře k receptu