Grilované brambory s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 5 g
- Sodík 189 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 258.1 mg
- Vláknina 3125 mg
- Vitamín A 3125 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory omyjeme, ale neloupeme. Potřeme je olejem a osolíme.
-
2
Brambory zabalíme do alobalu a necháme zvolna grilovat po dobu dvaceti minut.
-
3
Grilované brambory vybalíme z alobalu, křížem nařízneme a lehkým tlakem rozevřeme. Naplníme lžičkou hořčice a ihned servírujeme.