Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 3 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 43.1 mg
- Draslík 102.9 mg
- Vláknina 3937 mg
- Vitamín A 3937 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce rozšleháme s mlékem.
-
2
V pánvi rozehřejeme máslo. Plátky toastového chleba namočíme do vajec a z obou stran krátce opečeme. Ihned podáváme posypané směsí cukru a skořice.
-
3
Toasty se hodí ke kávě nebo pro děti s mlékem.