Špíz z mufloního hřbetu na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Mufloní maso
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1.5 kávová lžička Koření grilovací
  • 2 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1.5 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 54 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 93.9 mg
  • Vláknina 1984.4 mg
  • Vitamín A 1984.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hřbet vykostíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme a vše promícháme v míse. Přidáme majonézu, olej, pepř, grilovací koření, dobře promícháme a pod fólií necháme několik hodin v chladničce marinovat.

  • 2

    Marinované maso osolíme, napícháme na jehly a grilujeme.

Komentáře k receptu