Restovaná srnčí játra s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1107 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 95 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 305.6 mg
- Draslík 71 mg
- Vláknina 7806.8 mg
- Vitamín A 7806.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky.
-
2
Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.