Pečená kančí plec s mrkví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 606 g
- Sodík 897 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 216.8 mg
- Vláknina 17933.8 mg
- Vitamín A 17933.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kančí plec vykostíme a nakrájíme na kostky. V pekáči rozpálíme olej, na něm osmažíme maso, osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě.
-
2
Když je maso poloměkké, přidáme očištěnou mrkev, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky a dopečeme. Do směsi na závěr vmícháme mouku rozšlehanou ve vodě, chvíli podusíme, ochutíme cukrem a podáváme.