Salát s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 1 ks Okurka salátová
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule červená
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 hrst Olivy černé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 206 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 180 g
  • Sodík 183 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 477.7 mg
  • Vláknina 9640 mg
  • Vitamín A 9640 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozkrojíme na osminky. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na delší hranolky, okurky na jemné plátky.

  • 2

    Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev necháme okapat a spolu s olivami rozložíme na talíře.

  • 3

    Posypeme čerstvými bylinkami, dochutíme solí, zakápneme olejem a podáváme.

Komentáře k receptu