Salát s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 180 g
- Sodík 183 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 477.7 mg
- Vláknina 9640 mg
- Vitamín A 9640 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozkrojíme na osminky. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na delší hranolky, okurky na jemné plátky.
-
2
Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev necháme okapat a spolu s olivami rozložíme na talíře.
-
3
Posypeme čerstvými bylinkami, dochutíme solí, zakápneme olejem a podáváme.