Kořeněné výpečky z divočáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kančí bok
  • 500 g Kančí plec
  • 400 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Kmín drcený
  • 4 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 81.3 mg
  • Draslík 174.7 mg
  • Vláknina 3735 mg
  • Vitamín A 3735 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z plece a bůčku vykostíme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    V míse smícháme s prolisovaným česnekem, hrubě sekanou cibulí, s hořčicí, rajčatovým protlakem, kmínem, pepřem a solí. Směs řádně promícháme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v předehřáté troubě upečeme doměkka.

Komentáře k receptu