Rybí polévka s rajčaty a fenyklem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 4 g
- Sodík 626 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 41.6 mg
- Draslík 868 mg
- Vláknina 5816 mg
- Vitamín A 5816 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli a rozmačkaný česnek. Smažíme ještě 5 minut a přidáme fenykl. Po 1/2 minutě vmícháme vývar, rajčata, víno a omyté, neoloupané brambory nakrájené na kostičky. Vše zvolna povaříme asi 15 minut.
-
2
Nakonec do polévky vložíme očištěné, na dílky nakrájené porce tresky. Přisypeme nasekanou petrželku, krátce povaříme a ihned podáváme.