Zvěřinová směs na topinky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 5 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 297.6 mg
- Vláknina 4145.6 mg
- Vitamín A 4145.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vroucí vody vložíme maso a houby a uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
-
2
Prochladlé maso, houby a cibuli umeleme. Do směsi přidáme česnek, feferonku, pepř, sůl a dobře promícháme. Pod fólií necháme v chladničce uležet.