Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 10 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 31 mg
- Draslík 746.8 mg
- Vláknina 9650 mg
- Vitamín A 9650 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou.
-
2
Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky.
-
3
Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka.
-
4
Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme.