Treska smažená na zázvoru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 675 g Treska aljašská
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 1 ks Pórek
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Sherry brandy
  • 3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
  • 4 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 306 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 138 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 62.4 mg
  • Draslík 861.8 mg
  • Vláknina 3551 mg
  • Vitamín A 3551 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme mletý zázvor a solamyl. Přidáme pokrájené rybí maso na kostky a promícháme ve směsi, aby se obalily.

  • 2

    Rozehřejeme v předehřátém woku olej, přidáme zázvor, pokrájený pórek a smažíme 1 minutu. Přidáme obalené rybí kostky a smažíme 5 minut za častého míchání. Přidáme sójovou omáčku, vinný ocet, sherry, cukr, citronovou šťávu a vaříme 4 minuty.

  • 3

    Okamžitě podáváme.

Komentáře k receptu