Kompotované hrušky polité pivním krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cukr krupice
  • 800 ml Kompot hruškový
  • 150 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 370.2 mg
  • Draslík 165.1 mg
  • Vláknina 6400 mg
  • Vitamín A 6400 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vodní lázni mícháme pivo se žloutky a cukrem tak dlouho, až se utvoří hustý krém.

  • 2

    Okapané půlky hrušek klademe na talířky a přelijeme pivním krémem.

Komentáře k receptu