Utopenci kořenění marinovaní v pivu I.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 639 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 57 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 278.9 mg
- Vláknina 6035.5 mg
- Vitamín A 6035.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špekáčky sloupneme, cibuli nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na plátky.
-
2
Do sklenice vkládáme střídavě plátky špekáčků, cibule a feferonky a přelijeme vychladlým nálevem z piva. Nakonec do sklenice vložíme celý pepř a nové koření. Poté špekáčky necháme v chladu několik dní marinovat.
-
3
Marinádu připravíme svařením piva s octem, cukrem a solí.