Pasta z ementálu s pivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 44 g
- Sodík 132 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 91 mg
- Draslík 1.1 mg
- Vláknina 2877.5 mg
- Vitamín A 2877.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V rendlíku rozpustíme máslo, vmícháme pivo se solamylem, nastrouhaný sýr, hořčici, ochutíme solí a pepřem. Zahříváme za stálého míchání, až se utvoří kompaktní hmota. Na závěr vmícháme burské oříšky a pod fólií necháme pomazánku do druhého dne v chladničce uležet.