Drůbeží játra zapečená s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 575 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 32 g
- Sodík 501 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 386 mg
- Draslík 654.2 mg
- Vláknina 1934.6 mg
- Vitamín A 1934.6 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 89.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drůbeží játra opláchneme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, zapékací mísu vymažeme olejem. Na másle zpěníme 1 cibuli, přidáme játra, orestujeme, osolíme, opepříme, přeložíme do zapékací mísy a posypeme majoránkou.
-
2
V pivu rozšleháme vejce, játra přelijeme pivem, posypeme druhou nakrájenou cibulí a pečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut.